Over

Biografie

Edward Meunier (Erwin Moolenaar, 02-08-1988) is een DJ & Producer uit Haarlem. Na het werken als Music Director bij het online dance radiostation “TrackFM” en als producer bij het 3FM programma “The Sense of Dance” besloot hij zelf muziek te gaan maken in een band.

Edward won, samen met het team waarin hij speelde, de prijs voor Best Percussion in Europa tijdens de European Music Games. Daarna is hij zich gaan focussen op het maken van eigen dancetracks die in 2016 zullen worden uitgebracht. Ook is hij te horen op de vrijwel landelijke radiozender: Decibel.

Hi, ik ben Erwin en draai onder de naam Edward Meunier. Dat is overigens de Franse vertaling van mijn voor en achternaam. Als je opzoek bent naar een DJ voor jouw feest bel me dan! Ik kom graag langs om populaire hits razendsnel door te mixen in dikke, energieke, groovy, beats!

Muziek

Edward Meunier zorgt er voor dat je kan dansen op herkenbare muziek en energieke beats die je absoluut mee kan zingen! House met een hoog energie level wordt gecombineerd met populaire hits uit de top 40. Dit zorgt ervoor dat jouw publiek geen moment stil staat! Van een intieme clubavond tot dikke festivals, Edward is er klaar voor!

Onder andere Enjoy Festival, het uitverkocht Bokharde Herfstrave, Tivoli Utrecht, Het Paard van Troje te Den Haag en een uitverkocht Paradiso in Amsterdam gingen al los op deze dikke beats!

 

 

 

 

 

Een unieke sound in de Nederlandse club scene! Fijn dat er een DJ is die dit weer doet! – The Abbey

Boek nu!

Opzoek naar dé DJ voor jouw feest of festival? Edward Meunier is boekbaar voor livesets vanaf een halfuur maar ook voor een avondvullend programma. Informeer naar alle mogelijkheden via
bookings@edwardmeunier.com of bel naar 06-19181097.